Blomkålsvafler med kebab & hummus

Endnu en vaffel fra waffle week

  • 300 g kogt blomkål
  • 4 æg
  • 80 g friskost fx BUKO eller Philidelphia ost
  • 50 g kikærte mel/ hvedemel kan også bruges
  • 40 g smeltet smør
  • 1/2 tsk salt
  • 1/2 tsk. sukker

Kog blomkålen til den er mør i letsaltet vand.

Blend blomkål, flødeost, æg, salt og peber sammen til en homogen masse med en stavblender.

Steg vaflerne 7-10 min i vaffeljernet. Vær tålmodig, det tager lidt lang tid, undgå at åbne vaffeljernet for meget. Vær forsigtig når de tages ud af vaffeljernet.


Kebab køber jeg frossen hos Moussa i to kilos poser – det smager piv godt!

Hummus

IMG_0448

Reklamer

One thought on “Blomkålsvafler med kebab & hummus

  1. Pingback: Introducing waffle​ week | *stomber

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s