Spinatvafler med avocado og rejer

Dag to af waffle week 🙂 i går fik vi chicken and waffels.

Opskriften her giver ca 12 plader.

  • 200 g frisk eller frossen spinat (passer med en pose frisk)
  • 5 æg
  • 5 dl mælk
  • 1 tsk flagesalt
  • friskkværnet sort peber
  • 220 g hvedemel
  • 100 g grahamsmel
  • 2 tsk. bagepulver
  • olie (olivenolie eller kokosolie) til at stege i

  • avocado
  • rejer,
  • iceberg
  • coctailtomater
  • dild

Rør hvedemel, grahamsmel og bagepulver godt sammen i en skål. Skyl spinaten grundigt og kom derefter spinat i en blender sammen med resten af ingredienserne, inkl. mel.

Blend det sammen til en helt ensartet dej. Lad den lige stå i 15-30 minutter, så melet lige kan absorbere lidt af væden og få den rette konsistens -som tyk pandekagedej. De løsner ikke helt så let som andre vafler fra jernet pga al spinaten, men penslet med olje og løsnet forsigtig et hjørne med en træske og sp kom de perfekt af.

Fordel lidt olie eller smør i et vaffeljern og steg vaflerne til de er gyldne og gennembagt.

anret med avocado og rejer, iceberg, coctailtomater og en dild dusk fra drivhuset. Og måske en supernem thousand Island dressing

IMG_0435

Reklamer

One thought on “Spinatvafler med avocado og rejer

  1. Pingback: Introducing waffle​ week | *stomber

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s