Chicken Nuggets

  • 400 g kyllingbryst i mindre stykker
  • 2 dl mel blandet med salt og cayenne eller andet krydder
  • 2 æg pisket
  • Panko – eller almindelig rasp
  • masser af olje til stegning

Hav mel i en skål, pisket æg i en anden og panko i den tredje skål. vend kyllingestykkerne grundigt, først i mel, så i æg og så i panko. Læg dem klar på et skærebræt ved komfuret. Hav 1-2 cm olje i en høj stegepande. Middel varme. Smid et lille stykke panko eller rasp i – når det bruser omkring den er oljen varm nok. Så kan du frityrestege dine nuggets et par stykker ad gangen, 3-4 minutter på hver side. Lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle.

Rigtig gode med f.eks fritter og mayo.

Vi fik grønt i går, og får grønt i morgen 🙂

IMG_0235

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s