Syltede rødbeder

1 stort glas Ingredienser

  • 1 kg rødbeder
  • Lagen 8 dl eddike
  • 400 g sukker
  • 1 kanelstang
  • 10 peberkorn
  • 1 spsk sennepsfrø
  • 5 laurbærblade
  • 10 kardemommekapsler
  • 4 nelliker
  • 2 spsk salt

Skrub rødbederne grundigt rene for jord og kom rødbederne i en gryde med vand. Kog op og lad rødbederne koge i 30 minutter. Hæld vandet fra og når rødbederne er kølet af, gnides skindet af dem. Skær rødbederne i skiver og kom dem i et helt rent og skoldet henkogningsglas. Lagen til syltede rødbeder Kom alle ingredienserne til lagen i en gryde og kog op. Det skal blot lige koge i et par minutter til sukkeret er opløst. Hæld lagen over rødbederne i glasset. Luk glasset til med det samme. Lad dem gerne trække mindst en dag.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s