Kødtærte med champignon

Sådan får man fyldt ungerne med champignon!

  • 250 gram champignon eller andre svampe
  • 500 g hakket okse
  • et par fed hvidløg, knust
  • en pakke bacon eller schwartwalder skinke
  • 2 æg
  • timian og rosmarin – tørret
  • Salt og peber

hak champignon helt fint. Ælt med Hakket okse, hvidløg æg og krydderier. Tryk den ud i en tærteform. Af bacon laver du et låg af hvor du væver over- under. Vil tage et billede næste hang 😛 I ovnen på 200 grader i ca halv time. Alt efter fedtindhold krymper den noget og når ikke længere helt ud til kanten.

God med salat!!

 

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s