Calzone

Samme dej som altid, men ajaj hvor flot den bliver som calzone!!

Lavede en calzone med kogte kartofler, løg, pesto, basilikum og mozarella, og en med hakket oksekød, hvidløg, tomat og ost.

Til en stor stegeplade:

  • 25 g gær
  • 5 dl vand
  • 2 spsk olje
  • 1 teske salt og en teske sukker – evt honning
  • 500 g hvedemel (evt blandet med lidt durummel)

Blandes, hæves og rulles. Pladen varmes op til 250 grader i ovnen. Pizzaen skal på den varme plade og i den varme ovn – ca 15 minutter
IMG_2546IMG_2548

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s