Indisk blomkål og laks

Supernemt og hurtig med en smag af indien. What’s not to like…

  • 400 g laksefilet
  • 1/2-1 blomkålshoved i mindre buketter
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk karry
  • 16 små tomater
  • 1 dl vand
  • 4 dl yoghurt naturel
  • olie til stegning
  • salt og friskkværnet peber
  • Frisk koriander
  • Naanbrød

Snit løg og hvidløg fint. Steg blomkålsbuketter, løg, hvidløg og karry på middelvarm pande i 3 minutter. Tilsæt tomater og vand og lad det småstege til tomaterne er bløde. Giv dem evt. et tryk med grydeskeen. Tag panden af varmen, tilsæt yoghurt, salt og peber. Skær laksen i mindre stykker, 3 x3 cm, og steg dem på en pande ca. 1 minut på hver side.  Anret laks sammen med blomkålskarryen, drys med frisk koriander og server med lune naanbrød og mangochutney.

IMG_1790

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s