Flot stribet fiskefarsbrød

Hele familien er tosset med fiskefars, og for at variere lidt fra de ellers supre fiskefrikker,  kommer her farsen i en (anden) form. Eventuelle rester er lige til en rugbrødsmadder med remo.

Stribet fiskefarsbrød

  • fiskefars – laks og torsk, 500g af hver
  • bacon – en pakke
  • lime – mest til pynt

i en form med bagepapir – lagvis hvis du har to slags fars -, bacon som låg og så bage i 30-40 minutter ved 200 grader.

Server med hvid eller sennep/kapers sauce, fritter og hjemmelavet agurkesalat:)ImageImage

2 thoughts on “Flot stribet fiskefarsbrød

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s